Contact

Schoonheidszorgen op maat van de klant

Heeft u nood aan wat ontspanning? Wil u na een stressvolle dag even wegdromen tijdens een gelaatsbehandeling? Dan bent u bij Tinka's Beauty aan het juiste adres voor verschillende schoonheidszorgen regio Scherpenheuvel. Alle behandelingen zijn een ideale manier om uw doffe en vermoeide huid weer te doen stralen als voorheen. U zal jonger en frisser naar buiten stappen na één van de behandelingen.

Ruim aanbod aan zorgen

De verzoring van uw huid is enorm belangrijk. Daarom moet u er regelmatig zorg voor dragen of deze zorg uit handen laten geven. Een bezoek aan Tinka's Beauty in Scherpenheuvel is de ideale manier om er even tussenuit te knijpen en uw huid een tweede leven te geven. Zo kan u hier terecht voor een gelaatsmassagen, peelings en nog zoveel meer. Wanneer u volledig ontspannen bent na een deugddoende verzorging kan u er tevens voor opteren om gelnagels te laten plaatsen. Of misschien heeft u wel nood aan een manicure of andere schoonheidszorgen? 

Contact opnemen

Interesse in de schoonheidszorgen van Tinka's Beauty? Heeft u nog vragen of wenst u nog bijkomende informatie te verkrijgen? Neem vandaag nog contact op en leg een afspraak vast. U wandelt gegarandeerd als een herboren persoon naar buiten!

 

 

Tinka's Beauty
Contacteer ons!
011 96 05 23011 96 05 23