Contact

Groothandel in nagelproducten

Wenst u uw nagels te laten lakken in een hippe kleur gellak? Houdt u van mooie en verzorgde nagels? Dan bent u bij Tinka's Beauty aan het juiste adres want dit is tevens een groothandel in nagelproducten regio Scherpenheuvel. Dankzij de jarenlange ervaring kan u professioneel worden bijgestaan in uw keuze.

Gellak in alle kleuren

Gellak is een ultra stevige nagellak dat in tal van kleuren verkrijgbaar is. Deze worden uitgehard onder een speciale lamp en u heeft de keuze uit klassiek, trendy of exclusief. U zal gegarandeerd een kleur vinden in het gamma naar uw smaak. Opteert u voor gellak dan kan u tot wel twee weken lang genieten van mooie nagels zonder deze hoeven bij te werken. Maar ook gelnagels zitten in het gamma. Dus wanneer uw nagels niet zo mooi ogen of zelfs beschadigd of fragiel zijn, dan kunnen gelnagels de oplossing bieden. Deze zijn ook in diverse kleuren en vormen beschikbaar en worden op uw eigen nagels bevestigd. U kan er voor opteren om deze in een kleur naar keuze te lakken, maar ze bestaan ook al in verschillende basiskleuren. Dus wat u ook kiest, uw nagels zullen gepersonaliseerd zijn naar uw smaak en uitstraling. Bovendien kan u in deze groothandel nog tal van andere producten terugvinden. Tinka's Beauty uit Scherpenheuvel staat u graag bij met raad en advies.

Contact opnemen

Wenst u meer te weten te komen over de nagelproducten die Tinka's Beauty in de groothandel ter beschikking heeft? Heeft u nog vragen over de werking of de dienstverlening? Neem dan snel contact op en u verkrijgt zo spoedig mogelijk een antwoord op al uw vragen.

 

Tinka's Beauty
Contacteer ons!
011 96 05 23011 96 05 23